سیمای جغتای {جُغَه تای. یعنی تیرانداز} www.joghatay1414.ir

 

 

 

 

 

 

 

معرفی تصویری طبیعت وشهر جغتای. هرکه را مهر وطن در دل نباشد کافر است معنی حب الوطن فرموده پیغمبراست !



تصوير فيش حقوقي نمايندگان مجلس .بنظرشمانمایندگان مجلس شورای اسلامی چقدر حقوق میگیرند؟! کلیک کنید

بسم الله

چون در مطلب پیشین کمی راجع به حق و حقوق نمایندگی براساس شایعات حرف زدیم و شرمنده شدیم این بار با سند و مدرک بسراغ فیش حقوقی نمایندگان رفتیم تا بعدا عرق شرم بر جبین مبارکمان جاری نگردد ! والبته ببینید چرا عده ای برای نماینده ملت شدن ,خادم الملله شدن و..... کیسه کیسه پول خرج کرده و میکنند!!

سیمای جغتای

 
مقایسه حقوق دریافتی اساتید دانشگاه با نمایندگان مجلساعضای هیأت علمی از عوامل اصلی و مهم ساختار آموزشی کشور هستند و کارکرد آنان، تأثیر مستقیم بر کیفیت آموزش عالی دارد. یکی از شرایط مهم ارتقای کیفی اعضای هیأت علمی، ایجاد انگیزه اقتصادی کافی برای این عده است.

به گزارش «تابناک»، در همه دنیا دو گروه از جامعه هستند که به جهت حساسیت شغلی از اهمیت خاصی برخوردارند؛ قضات و اعضای هیأت علمی دانشگاه، یا به عبارت عامیانه آن اساتید دانشگاه‌ها. اهمیت شغل این دو گروه از آن جهت مهم است که سرنوشت افراد و کشور به نوعی وابسته به آنان است و ‌بی نیاز کردن آنان، باعث ‌پیشرفت علمی و فرهنگی جامعه می‌شود.مقایسه حقوق دریافتی اساتید دانشگاه با نمایندگان مجلس

در این باره باید گفت،‌ پیشرفت هر کشور ـ چه از لحاظ فرهنگی و چه ‌علم و فناوری ـ از درون دانشگاه شکل می‌گیرد؛ پس بر اساتید دانشگاه است تا همه همت خود را معطوف به پژوهش و تولید علم کنند تا در این عرصه، موفق به برداشتن گام‌های بلند شوند.

جای شگفتی نخواهد بود، اگر روزی دانشجویی سوار خودرو مسافرکشی شود که راننده آن استاد خودش باشد؛ البته این سرافکندگی، تنها مربوط به استاد نیست، بلکه تمام ابعاد جامعه را در بر خواهد گرفت.

در چنین اوضاعی که سرعت تورم و افزایش قیمت‌ها به صورت و افسار گریخته رو به افزایش است، انتظار می‌رفت که مسئولین کشور و یا‌ دست‌کم نمایندگان مجلس شورای اسلامی ـ که داعیه خدمت و حمایت از قشرهای جامعه را دارند ـ برای دانشگاه‌ها و نیز این زحمت‌کشان عرصه علم و فناوری فکری می‌کردند؛ اما با کمال ناباوری، دیروز مصوبه‌ای به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید‌ که باعث تعجب دانشگاهیان شد؛ مصوبه‌ای که به موجب آن، افزایش حقوق همه کارکنان و اساتید را ممنوع کرد.

و اما این مصوبه به شرح زیر است: بر این اساس، مصوبات هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و آموزشی با رعایت مواد (۲۰) و (۲۹) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران معتبر است. هیأت‌های مذکور موظفند در مصوبات خود به گونه‌ای عمل نمایند تا ضمن بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های در اختیار دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و آموزشی، تمامی تعهدات قانونی در سقف تخصیص اعتبارات ابلاغی تأمین گردد و از ایجاد تعهد مازاد در منابع ابلاغی جلوگیری به ‌عمل آید.

تبصره ـ کلیه مصوبات هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی برای افزایش و پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و اعضای هیأت علمی، رسمی و پیمانی و حق‌الزحمه سایر کارکنان صرفاً در چهارچوب اعتبارات این قانون معتبر است و هر گونه ایجاد تعهد مازاد بر اعتبارات و تخصیص ابلاغی ممنوع می‌باشد.

مقایسه حقوق نمایندگان با اساتید دانشگاه

جالب است بدانید نمایندگان مجلسی که به تازگی و یا دست‌کم در این چند ماه اخیر، کاری جز نامه‌نگاری و حمایت از اشخاص و افراد نکرده‌اند، در بدترین حالت، دست‌کم دو تا دو و نیم برابر یک عضو هیأت علمی هم‌مدرک خود حقوق دریافت می‌کنند!

يکي از اين نمايندگان چندي پيش در مصاحبه تفصيلي، رقم دقيق حقوق دريافتي خود را اعلام کرد.

از اين جهت وي آخرين فيش حقوقي خود (حقوق فروردين‌ ماه) را در اختيار رسانه‌ها گذارد.

ميزان دريافتي این نماينده به شرح زير است:

حقوق پايه: 24.753.750
عائله‌مندي: 966.000
روند ماه قبل: 375
حق اولاد:483.000
حق ايثارگري و جانبازي: 1.066.625 به عبارت ديگر، مبلع دريافتي حقوق وی بيست و هفت ميليون و دويست و هشت هزار ريال است.

لازم به ذکر است این نماینده مجلس کمترین اشل حقوقی مجلس را دریافت می کند و موارد دریافتی زیر در این فیش لحاض نشده است:

- حق اجاره مسکن در ابتدای سال به مبلغ یک صد میلیون تومان 100.000.000
- حق اجاره مسکن 3.500.000 تومان به ازای هر ماه
- حق ماموریت خارجی به ازای هر روز مبلغ 140 دلار
- حق ماموریت داخلی
- حق جلسات
- تسهیلات ساخت مسکن و خرید مسکن
- اضافه کار  175 ساعت به صورت ثابت در ماه
- پاداش و مزایا
- علاوه بر این موارد هر نماینده می تواند پنج نفر به غیر از رئیس دفتر که حقوق آن جدا از طریق مجلس پرداخت می شود از ادارات دیگر به صورت مامور به خدمت در اختیار بگیرد.
- و موارد دیگری که وجود دارد . . .



مقایسه حقوق دریافتی اساتید دانشگاه با نمایندگان مجلس
منبع سایت تابناک :
 
ه گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، حقوق نمايندگان مجلس همواره يکي از موضوعاتی است که حرف و حديث‌‌های زيادی در خصوص آن مطرح بوده است.
 
اين موضوع در مجلس نهم توسط برخی نمايندگان، علني شده تا جايی كه آنها ميزان حقوق دريافتی خود از مجلس را اعلام کردند.
 
اين در حالی است که "سيد محمد بياتيان"، "نماينده بيجار و حسن‌آباد" به عنوان رئيس "مجمع نمايندگان استان كردستان" و "عضو هيئت رئيسه كميسيون صنايع و معدن مجلس شوراي اسلامي" آخرين فيش حقوقی خود كه مربوط به مهر ماه سال جاری است را به منظور تنوير افكار عمومی در اختيار باشگاه خبرنگاران قرار داد.

بر اين اساس ميزان دريافتی نماينده بيجار به شرح زير است:

حقوق پايه:  30 ميليون و 934 هزار و 500 ريال؛ معادل 3 میلیون و 93 هزار و 450 تومان
عائله‌مندی:  يك ميليون و207 هزار و 200 ريال؛ معادل 120 هزار و 720 تومان
روندماه قبل: 744 ريال
حق اولاد: 603 هزار و 600 ريال؛ معادل 60 هزار و 360 تومان
حق ايثارگری و جانبازی: معادل يك ميليون و 307 هزار و 800 ريال؛ 130 هزار و 780 تومان
جمع مزايا: 34 ميليون و 053 هزار و 844 ريال؛ معادل 3 میلیون و 405 هزار و 384 تومان

خالص پرداختی: 32 ميليون و 930 هزار ريال؛ معادل 3 میلیون و 293 هزار تومان



اضافه می‌شود پيش از اين نادر قاضی‌پور نماينده ارومیه نيز آخرين فيش حقوقی خود را در اختيار باشگاه خبرنگاران قرار داده بود(اينجا).
 
  
و اما سناتورها و نمایندگان مجلس شورای ملی چقدر حقوق میگرفتند؟
 

ساختار مجلس سنا چگونه بود؟

مجلس سنا در مجموع 60 نماينده از تهران و شهرستان‌ها داشت. 30 نفر نمايندة انتصابي از سوي شاه و 30 نفر نمايندة انتخابي مردم بودند كه در واقع آن‌ها هم انتصابي محسوب مي‌شدند. نمايندگان سنا يا ارتشي (سپهبد و سرلشكر) بودند يا استاد دانشگاه كه پس از انجام دادن خدمات، سناتور شده بودند. افرادي چون رضازاده شفق، سيد حسن امامي امام جمعه (معقول و منقول)، خان‌بابا بياني و پروفسور محمود حسابي استاد دانشگاه بودند. البته افراد بسياري در سنا بودند كه ليسانس داشتند. به ياد دارم پروفسور حسابي موقع خراب كردن كاخ شاهپور عليرضا، عمله‌اي را ديد در حالي‌كه كفش‌هايش را زير سرش گذاشته و روي سبزه‌ها خوابيده بود. بالاي سرش ايستاد و گفت: خوش به حالت اگر آب ديزي، نان و پنير، نان خالي بوده، خوردي. الان راحت خوابيدي. حالا من سناتور و استاد دانشگاه؛ حالا بروم10 نوع غذا چيدند؛ بايد 16 نوع حرص بخورم تا 2 قاشق غذا... .
 
ـ با توجه به اينكه نمايندگان مجلس شوراي ملّي و مجلس سنا انتصابي بودند، آيا نمايندگان مجلس سنا از نظر علمي و سطح سواد و حقوق از نمايندگان مجلس شوراي ملّي برتر بودند؟

خير. حقوق نمايندگان هر دو مجلس (سنا و شوراي ملّي) يكسان و برابر بود. از نظر سطح سواد هم نمايندگان مجلس سنا به نمايندگان مجلس شوراي ملّي فخرفروشي نمي‌كردند.

ـ نمايندگان و كارمندان مجلس شوراي ملّي و مجلس سنا از چه امكاناتي برخوردار بودند و چقدر حقوق مي‌گرفتند؟  

كارمندان شورا و سنا علاوه بر حقوق ماهيانه، هر دو ماه يك پاداش تمام مي‌گرفتند و در سال، 18 ماه حقوق داشتند. در مراسم مشروطه، اجلاسيه يا افتتاح هم نصف پاداش مي‌گرفتيم. در حقيقت 19 ماه حقوق مي‌گرفتيم. مسؤلان به اين مسئله استناد مي‌كردند كه كارمندان مأموريت و مسافرت نمي‌روند. اما نمايندگان مجلس، امكانات رفاهي مثل ماشين شخصي و ... نداشتند. فقط رياضي رئيس مجلس، اتومبيل داشت. نامه‌رسان‌ها هم يا موتور داشتند يا دوچرخه. حقوق نمايندگان هر دو مجلس برابر بود. حقوق دورة آخر آن‌ها ماهيانه 10000 تومان بود. حق سفره و اياب و ذهاب هم داشتند؛ حق‌ سفره آن‌ها حدود 10 تومان بود و هر سه، چهار ماه يك دفعه پرداخت مي‌شد؛ يعني در سال سه، چهار دفعه، حق‌ سفره و اياب و ذهاب مي‌گرفتند. البته يك دفعه، حق سفره و دفعة ديگر، حق اياب و ذهاب دريافت مي‌كردند. افرادي كه ارتشي (افسر، سپهبد) بودند، چون حقوق بازنشستگي‌ كه از ارتش مي‌گرفتند، بيشتر از حقوق مجلس سنا بود، از دريافت حقوق مجلس سنا صرف‌ نظر مي‌كردند. اما پاداش ماهيانه را مي‌گرفتند. يكي از اين افراد، مرحوم سپهبد يزدان‌پناه بود؛ يگانه افسري بود كه در ايران، پاك زندگي كرد. از مال دنيا به جز منزل پدري خود ـ زير بيمارستان نجميه زير پل حافظ كه 5400 متر وسعت داشت ـ بي‌نصيب بود. بعدها شاه يك منزل ييلاقي براي تابستان در شميران به او هديه كرد. كاتوزيان هم مانند او بود و هميشه سمَت معاونت داشت. اما برخلاف اين دو، سپهبد اميراحمدي بود كه آن موقع مردم مي‌گفتند 3000 كنتور برق دارد. حالا چند خانه داشت، خدا مي‌داند.
يكي ديگر از نمايندگان مجلس سنا مرحوم سيد فخر‌الدين وفا، از ميلياردرهاي ايران و اهل زنجان، بود كه از 12 ماه حقوق دريافتي، حقوق 2 ماه را بين مستخدمين مجلس سنا تقسيم مي‌كرد و حقوق 10 ماه را براي آيۀالله شريعتمداري مي‌فرستاد. اشخاصي مثل او و مصدّق اگر مقامي يا سمَتي داشتند براي حفظ ثروتشان بود، نه براي كسب قدرت. منزل وفا در خيابان تخت‌جمشيد، پشت بانك صادرات بود. اوايل انقلاب، مسئولان بانك به سراغش رفتند تا به هر قيمت كه شده، آن زمين را خريداري كنند؛ اما وفا نپذيرفت. 2 دانگ آن زمين به نام خودش بود، 2  دانگ به نام همسر و 2 دانگ به نام پسرش؛ سرانجام پس از فوت وفا، بانك صادرات آن زمين را خريداري كرد. وفا، مشهور به سناتور وفا، تأسيسات خيرية بسياري ساخته بود. از جمله يتيم‌خانه‌اي ساخت كه 3000 كودك در آن سرپرستي مي‌شدند. ساختمان يتيم‌خانه بسيار مجهز بود و آشپزخانه، بانك و سينما هم داشت. به‌طوري‌كه احتياج نبود اشخاص از ساختمان بيرون بروند. اموال او را مصادره كردند. دو دانگ آن متعلّق به شهاب‌خان، وكيل كميته بود. با او نزد دايي‌ام كه وكيلشان بود، رفتم. گفت: آقا وفا تأسيسات بسياري در قم تا پايين‌شهر، يعني بالاتر از شاه عبدالعظيم، از شوش، فدائيان، بعثت و كيان‌شهر و دولت‌آباد ساخته است.

منبع وبسایت : تاریخ شفاهی http://www.oral-history.ir/show.php?page=interview&id=163

 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






 


باعرض خوشامد به شما عزيزان این وبلاگ بنا بران دارد که تصویری مثبت و منطقی و از شهر وطبيعت جغتای برای مشتاقان و خاطرخواهان ارائه نماید براي ارسال نظرات و درخواستهاي خود با ايميل sijoghatay@chmail.ir در ارتباط باشيد اگر عكسي از قديم نديمها داريد با گوشي با رزولوشن 640*480 عكس بگيريد و به ايميل ما ارسال نماييد .عزيزان روستانشين هم ميتوانند عكسهاي نقاط ديدنيشان را با توضيحات مكفي برايمان ارسال كنند تا در معرض نمايش قرار دهيم در ضمن از آنجاییکه اکثرهموطنان جغتای را به بصورت جغ تای تلفظ میکنند مجبور به نو آوری شدیم و جغتای را بصورت جغه تای داخل پرانتز نوشتیم تا تلفظ جغتای تسهیل شود .در ضمن برای راحتی دسترسی شما دامنه joghatay1414.ir را خریداری و بوبلاگ متصل کرده ایم تا براحتی بتوانید وبلاگ را پیدا کنید درضمن راجع به 1414 در پسوند وبسایت بگویم که جغتای بحساب ابجد میشود 1414 لذا ابتدا با جغتای آوردیم تا زمانیکه وبسایت مستقلی فراهم ساختیم و تنها از www.1414.ir استفاده کردیم برای بینندگان فلسفه آن واضح و مبرهن باشد ! در ضمن چون بحلوا هم نمک میزنند تصمیم گرفتیم گاها مشکلات را هم نشان دهیم تا گره گشایی پیدا شود و بار مردم را سبک سازد و هم بعضی ها فکر .... نکنند -درضمن جدول اوقات شرعي را كه پايين ملاحظه ميفرماييد با كليك بر روي ان مي توانيد به اوقات شرعي تمام روستاهاي تابعه شهرستان جغتاي دسترسي پيدا كنيد
sijoghatay@chmail.ir

 

 

آقا گل !

 

بهمن 1402
آذر 1399
آبان 1399
مهر 1399
شهريور 1399
مرداد 1399
تير 1399
خرداد 1399
فروردين 1399
اسفند 1398
بهمن 1398
دی 1398
شهريور 1398
فروردين 1398
تير 1397
ارديبهشت 1397
بهمن 1396
آذر 1396
آبان 1396
مهر 1396
شهريور 1396
خرداد 1396
ارديبهشت 1396
فروردين 1396
اسفند 1395
بهمن 1395
دی 1395
آذر 1395
آبان 1395
مهر 1395
شهريور 1395
مرداد 1395
تير 1395
خرداد 1395
ارديبهشت 1395
فروردين 1395
اسفند 1394
بهمن 1394
دی 1394
آذر 1394
آبان 1394
مهر 1394
شهريور 1394
مرداد 1394
تير 1394
خرداد 1394
ارديبهشت 1394
فروردين 1394
اسفند 1393
بهمن 1393
دی 1393
آذر 1393
آبان 1393
مهر 1393
شهريور 1393
مرداد 1393
تير 1393
خرداد 1393
ارديبهشت 1393
فروردين 1393
اسفند 1392
بهمن 1392
دی 1392
آذر 1392
آبان 1392
مهر 1392
شهريور 1392
مرداد 1392
تير 1392
خرداد 1392
ارديبهشت 1392
فروردين 1392
اسفند 1391
بهمن 1391
دی 1391
آذر 1391
آبان 1391
مهر 1391

 

 کمک به راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان حضرت ولیعصر جغتای
 اگر با الحاق جغتای و جوین به استان خراسان شمالی موافق هستید به کمپین فارس من ملحق شوید
 گشتی در بهار 99 /پارک وحدت جغتای
 شهیدی که امام حسین علیه السلام خبر شهادتش را داده بود!
 چشم انداز میدان امام خمینی جغتای
 فرصت های سرمایه گذاری در شهرستان جغتای
 بخت جغتای و فرومد دوباره به هم گره خواهد خورد؟
 جریان زندگی در جغتای
 اجرای ۱۵ طرح با استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی در جغتای
 برداشت انگور از تاکستان‌های جغتای

 


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سیمای جغتای و آدرس www.joghatay1414.ir> لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





هواشناسی جغتای انلاین
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری جغتای
تامین اجتماعی (شعبه اقماری جغتای)
نمایندگی کانون قلمچی جغتای
وبلاگ نمايندگي مجاز سايپا در شهرستان جغتاي
پخش آنلاین قران با صدای اساتید مختلف بهمراه ترجمه انلاین
موسسه زلزله نگاری تهران
نکات ریز رانندگی و آموزش درست رانندگی توسط آقا
نکات ریز رانندگی و آموزش درست رانندگی توسط بانو
فرهنگ لغت ترکی جغتایی بفارسی
پیش بینی هوای 60روز آینده جغتای
پیش بینی هوای ده روز آینده جغتای
مصاف باشیطان
سايت هواشناسي اكيوودر ترجمه شده به فارسي
نماي ماهواره اي جغتاي1
نماي ماهواره اي جغتاي2
نماي ماهواره اي جغتاي3
تصوير ماهواره اي جغتاي
هواشناسی جهانی accuweather
قیافه جغتای از فضا!!!
پیش بینی اب و هوای جغتای بروایت هواشناسی جهانی
عکس ماهواره ای جغتای

 

هواشناسی
پخش آنلاین قران با صدای اساتید مختلف بهمراه ترجمه انلاین
با انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی اشنا شوید
پیش بینی هوای ده روز آینده جغتای با تعیین مقدار درصد بارندگی
پرسمان جوابگوی هرنوع شبهه و سوالی
بی بی سی وطنی!BBC.ir
روزنامه شهر آرا(روزنامه شهرداری مشهد)
روزنامه قدس
روزنامه خراسان
iran gps map

 

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

 

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2082
بازدید دیروز : 311
بازدید هفته : 3842
بازدید ماه : 11015
بازدید کل : 247249
تعداد مطالب : 761
تعداد نظرات : 71
تعداد آنلاین : 1

تالار گفتگوی اندیشوران و دلدادگان جغتای

سیمای جغتای

نمايندگي مجاز فروش و خدمات پس از فروش سايپا

پیج رنک سایت joghatayphotos.loxblog.com/